روش تهیه ی بامیه

2009-05-31_041734

مواد لازم خمیر بامیه آرد ۲۰۰گرم_اب۳پیمانه_تخم مرغ ۲عدد_روغن جامد۱قاشق سوپ خوری_شکرنیم کیلو_گلاب کمی_روغن مایع به مقدار لازم طرزتهیه آرد را در آبی که با شعله ملایم در حال جوشیدن استبریزید ومرتب به هم بزنید تا ...

مواد لازم خمیر بامیه

آرد ۲۰۰گرم_اب۳پیمانه_تخم مرغ ۲عدد_روغن جامد۱قاشق سوپ خوری_شکرنیم کیلو_گلاب کمی_روغن مایع به مقدار لازم

طرزتهیه

آرد را در آبی که با شعله ملایم در حال جوشیدن استبریزید ومرتب به هم بزنید تا خمیر سفت و یکدستی بدست آید.بعد روغن جامد را اضافه کنید وحدود دو تا سه دقیقه هم بزنید تا خمیر به صورت یک تکه درآید،بعد از کمی سرد شدن خمیرتخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید تا خمیر نرم شود.
برای اینکه بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد بهتر است که یک قاشق سوپخوری از شربت بامیه را با خمیر مخلوط کنید.خمیر را در قیف با مایوره ی کنگره دار بریزید ودر روغن مایع سرخ کنید.
برای آسانی کار بهتر است روغن را کمی داغ کرده و بامیه ها را باقیچی آشپزخانه برش زده و در روغن بریزید واجازه دهید تا روی حرارت مستقیم سرخ شود ودر آخر بامیه داغ را به شربت گرم اضافه کنید.

مواد لازم شربت بامیه

شکر۲پیمانه – آب یک لیوان – گلاب نصف پیمانه – کمی زاج کوبیده یا آبلیمو۲قاشق سوپخوری

طرز تهیه

آب و شکر و گلاب را مخلوط کرده،در ظرفی ریخته وروی حرارت قرار دهیدتاجوش بیاید وغلیظ شود.کمی زاج کوبیده یا آبلیمو را در آن بریزید.پس از چند جوش از روی حرارت بردارید واز صافی رد کنید.

5/ 4.00

افتضاحبدخوبعالیبی نظیر
(1 رای)

مطلب مفیدی بود؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.