درست کردن سیرترشی با پوست و بدون پوست

2013-08-06_183408

درست کردن سیرترشی با پوست و بدون پوست مواد لازم: سیر سرکه نمک فلفل سیاه سبزی معطر ( ترخون ) طرز تهیه : سیرها را چند ساعت در آب خیس کنید تا پوست ان راحت ...

درست کردن سیرترشی با پوست و بدون پوست

مواد لازم:

  • سیر
  • سرکه
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • سبزی معطر ( ترخون )

طرز تهیه :

سیرها را چند ساعت در آب خیس کنید تا پوست ان راحت کنده شود ، پس از اینکه پوست سیرها را کندید بشوئید و بگذارید خشک شوند.

سیرهای تمیز را درون شیشه ای مناسب بریزید سپس دانه های فلفل ، سبزی معطر و کمی نمک را روی سیرها بریزید ، در انتها نیز سرکه اضافه کنید تا روی سیرها را بپوشاند.

شیشه سیر ترشی آماده را در جای مناسبی قرار دهید (اگر زیر نور آفتاب باشد به مرور زمان می پزند، هرچه بیشتر بمانند، پخته تر ونرم تر و عطرشان کم می شود و اگر هم در نور نباشند سفت و با عطر تندتر بعمل می آیند)  برای مصرف سیر ترشی ۱ سال زمان لازم است ، اگر سیر ترشی ۷ سال بماند خاصیت دارویی زیادی پیدا میکند.

میتوانید از انواع سرکه ها مانند سرکه انگور یا سرکه سیب برای تهیه سیر ترشی استفاده نمائید ، اگر میخواهید سیر ترشی شما زودتر برسد ان را در افتاب قرار دهید.

سیر ترشی با پوست:

ریشه بوته سیر و لایه ضخیم و اولیه دسته سیر را جدا می کنیم (بهتر است طوری انجام دهید تا حالت غنچه ای سیرها حفظ شود) سپس آن را  درون سرکه قرار دهید ، در اینصورت نیازی به استفاده از فلفل نمیباشد.

رفع بوی تند سیر:

اگر در اثر خوردن سیر ترشی، خواستید بوی سیر را از بین ببرید، مقداری چای خشک را روی زبانتان بریزید و بمکید.

5/ 3.00

افتضاحبدخوبعالیبی نظیر
(15 رای)

مطلب مفیدی بود؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.