آموزش طرز تهیه کیک سیب و قهوه

2014-04-25_131532

کیک خوش طعم سیب و قهوه را برای صبحانه همراه با یک فنجان چای یا قهوه میل کنید. زمان تهیه: ۱۰ دقیقه زمان پخت: ۲۵ دقیقه مواد لازم برای ۶ نفر: آرد: یک پیمانه بیکینگ ...

کیک خوش طعم سیب و قهوه را برای صبحانه همراه با یک فنجان چای یا قهوه میل کنید.

زمان تهیه: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۲۵ دقیقه

مواد لازم برای ۶ نفر:
آرد: یک پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
پودر دارچین: یک قاشق چای‌خوری
کره: ۵ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک عدد، همزده شود
شیر: نصف پیمانه
سیب متوسط: یک عدد، پوست کنده و به قطعات کوچک تقسیم شود.

طرز تهیه:

  • ابتدا فر را روی حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • سپس درون یک عدد ظرف مخصوص پای با گنجایش ۴ پیمانه را چرب کنید.
  • درون کاسه‌ای آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
  • درون کاسه‌ای دیگر یک چهارم پیمانه شکر و دارچین را با هم مخلوط نموده و آن را کنار بگذارید.
  • با یک همزن برقی یک چهارم باقی‌مانده از شکر را با کره هم بزنید. مخلوط آرد را همراه با شیر به مایه حاصله اضافه کنید.
  • نیمی از مخلوط را درون ظرف کیک بریزید سپس روی آن را یک لایه تکه‌های سیب بچینید و روی سیب‌ها،‌ مخلوط دارچین و شکر بپاشید ( یک یا دو قاشق چای‌خوری شکر و دارچین را برای روی کیک نگه‌ دارید).
  • بقیه مایه را روی سیب‌ها بریزید و باقیمانده مخلوط شکر و دارچین را روی آن‌ها بپاشید.
  • کیک را درون فر به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای – طلایی رنگ شده و دور سیب‌ها شروع به حباب زدن بکند حرارت دهید.

:: خبر اینترفر از همشهری

5/ 5.00

افتضاحبدخوبعالیبی نظیر
(1 رای)

مطلب مفیدی بود؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.