آموزش پخت و طرز تهیه کیک یزدی

2014-04-25_125741

چگونه برای مجالس و میهمانی کیک های یزدی خوشمزه را درست کنیم ؟ این شیرینی خوشمزه از جمله هنرهای شیرینی پزی مردم یزد است که البته اکنون در همه جای ایران قابل تهیه است ، ...

چگونه برای مجالس و میهمانی کیک های یزدی خوشمزه را درست کنیم ؟
این شیرینی خوشمزه از جمله هنرهای شیرینی پزی مردم یزد است که البته اکنون در همه جای ایران قابل تهیه است ، اگر تمایل به تهیه آن درمنزل دارید ، تهیه آن به شرح زیر است:

مواد لازم :
تخم مرغ = ۴ عدد
شکر = ۲۰۰ گرم ( ۱ پیمانه)
روغن جامد یا کره = ۱۵۰ گرم ( ۱ پیمانه سرخالی)
آرد سفید = ۲۲۵ گرم( ۲ پیمانه)
نمک میوه( جوش شیرین) = یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر = یک قاشق مرباخوری
ماست = یک پیمانه سرخالی
هل = یک قاشق مرباخوری
کشمش و خلال پسته = در صورت دلخواه مقداری

طرزتهیه:
تخم مرغ و شکر را مخلوط می کنیم، کمی به هم می زنیم و سپس ظرف را در قابلمه آب گرمی (بن ماری) قرار داده، مرتب به هم می زنیم تا شکر حل شده، مایع کمی گرم شود و بعد مایع را از آب بیرون می آوریم و باز خوب می زنیم تا کمی سرد شود.
سپس آرد را اضافه و مخلوط می کنیم.
نمک میوه، بیکینگ پودر و هل را در ماست حل کرده و آن را داخل مخلوط آرد و تخم مرغ می ریزیم.
روغن را کمی می زنیم تا نرم شود، سپس آن را به مخلوط فوق اضافه می کنیم و آن را در قالب های کیک یزدی که قبلاً چرب کرده ایم می ریزیم .
قالب ها را در سینی فر گذاشته و در طبقه وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار می دهیم.
نان ها باید پف کرده طلائی شوند و بعد از سرد شدن آن ها را از قالب ها خارج می کنیم.

نکات تغذیه ای:
کالری موجود در کل شیرینی ۳۱۴۰ کالری است اگر از این مواد ۳۰ عدد کیک یزدی تهیه کنید هر شیرینی تقریباً دارای ۱۰۰ کالری است.

:: خبر اینترفر از هفتگی

5/ 5.00

افتضاحبدخوبعالیبی نظیر
(1 رای)

مطلب مفیدی بود؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.