طرز تهیه رولت ساده و خوشمزه

2014-04-25_130144

طرز تهیه رولت ساده – طعم لذیذ این شیرینی را از دست ندهید و شیرین کامی را به خانواده تان هدیه کنید. مواد لازم: آرد کاملا سفید ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۵ عدد شکر ۱۰۰ ...

طرز تهیه رولت ساده – طعم لذیذ این شیرینی را از دست ندهید و شیرین کامی را به خانواده تان هدیه کنید.

مواد لازم:

  • آرد کاملا سفید ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۵ عدد
  • شکر ۱۰۰ گرم
  • آب گرم ۳ قاشق سوپخوری
  • وانیل یک دوم قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر یک سوم قاشق چایخوری
  • پودر شکر یک فنجان برای تزئین روی رولت

مواد داخل رولت:
خامه ۱۵۰ گرم
پودر شکر یک دوم فنجان
وانیل یک سوم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • سفیده تخم مرغ را جداگانه خوب به هم می زنیم تا سفت شود.
  • یک دوم شکر را به آن اضافه کرده، خوب به هم می زنیم و بعد از سفت شدن کامل، آن را کنار می گذاریم.
  • زرده ها را با وانیل و آب گرم به هم می زنیم تا کف کند.
  • بقیه شکر را به آن اضافه کرده و خوب به هم می زنیم تا مایع، کرم رنگ شود.
  • آرد و بیکینگ پادر را یک بار الک کرده و به تدریج به زرده اضافه می کنیم.
  • سفیده را در سه مرحله داخل مایع می ریزیم و آرام و به صورت دورانی و در یک جهت آن را به هم می زنیم.
  • کاغذ روغنی را در کف سینی فر قرار داده و مایع را روی آن می ریزیم و با کاردک سطح آن را صاف می کنیم.
  • سینی را در فر۳۵۰ درجه به مدت۲۰- ۱۵ دقیقه روی پنجره وسط فر قرار می دهیم تا نان بپزد، ولی خشک نشود.
  • برای تهیه مواد داخل رولت، خامه و پودر شکر و وانیل را با هم مخلوط می کنیم.
  • سپس نان پخته شده را روی دستمال تمیزی برمی گردانیم و با برس روی کاغذ روغنی چسبیده به نان، کمی آب می مالیم و آن را از نان جدا کرده و بلافاصله نان را لوله می کنیم و می گذاریم سرد شود.
  • نان سرد شده را باز کرده و خامه آماده شده را با کاردک به طور یکنواخت روی آن می مالیم.
  • مجدداً نان را لوله کرده و روی آن را با پودر شکر یا خامه آماده شده تزئین می کنیم و آن را در یخچال قرار می دهیم.

:: خبر اینترفر از تبیان

5/ 5.00

افتضاحبدخوبعالیبی نظیر
(1 رای)

مطلب مفیدی بود؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.