طرز تهیه کیک پنیری ساده و خوشمزه

2014-04-25_122248

شما می توانید در میهمانی‌ خود با کیک پنیری ساده ولی خوشمزه، از میهمانان پذیرایی کنید. زمان تهیه : ۲۰ دقیقه به علاوه یک ساعت برای سرد شدن مواد لازم : برای ۸ – ۶ ...

شما می توانید در میهمانی‌ خود با کیک پنیری ساده ولی خوشمزه، از میهمانان پذیرایی کنید.

زمان تهیه : ۲۰ دقیقه
به علاوه یک ساعت برای سرد شدن
مواد لازم : برای ۸ – ۶ نفر

بیسکویت دیجستیو ۱۰۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
کره آب شده ۵۰ گرم
پنیر خامه‌ای پر چرب ۵۰۰ گرم
خاکه قند ۱۰۰ گرم
وانیل یک قاشق چایخوری

 طرز تهیه:

۱- با استفاده از یک مخلوط کن، شکر و بیسکویت را با هم مخلوط کنید، سپس کره آب شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم زنید.
۲- کاغذهای مخصوص کیک را درون قالب های خود قرار داده و با قاشق مخلوط بیسکویت را درون آن ها بریزید و سر آن ها را با یک قاشق فلزی صاف و مرتب کنید. سپس آن ها را در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.
۳- در یک کاسه بزرگ با استفاده از یک همزن یا یک قاشق چوبی، پنیر خامه ای خاکه قند و وانیل را خوب مخلوط کنید.
۴- خامه را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و خوب هم زنید. مطمئن شوید هیچ حبابی در آن باقی نماند.
۵- مخلوط خامه را روی بیسکویت سرد شده قرار دهید و سر آن را با یک قاشق فلزی صاف و مرتب کنید.
۶- کیک پنیری را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.
۷- آن را از درون قالب درآورده و به قطعات مختلف برش دهید و میل کنید.

:: آشپزی اینترفر از ایران ویج

5/ 4.00

افتضاحبدخوبعالیبی نظیر
(1 رای)

مطلب مفیدی بود؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.