طرز تهیه شاورما مکزیکی / آموزش آشپزی

Mexican Shavrma شاورما مکزیکی

روش پخت شاورما مکزیکی / شاورما مکزیکی چیست؟ مواد لازم: سینه مرغ:۱عدد نان لبنانی کوچک:۴عدد کاهو خیارشور سیب زمینی خلالی سرخ شده:۱عدد مواد سس: ماست:۱لیوان زعفران ادویه مخلوط:۱ قاشق چایخوری نمک کمی پودر فلفل قرمز ...

روش پخت شاورما مکزیکی / شاورما مکزیکی چیست؟

مواد لازم:

  • سینه مرغ:۱عدد
  • نان لبنانی کوچک:۴عدد
  • کاهو
  • خیارشور
  • سیب زمینی خلالی سرخ شده:۱عدد
  • مواد سس:
  • ماست:۱لیوان
  • زعفران
  • ادویه مخلوط:۱ قاشق چایخوری
  • نمک کمی
  • پودر فلفل قرمز کمی

 

طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را در کمی روغن زیتون سرخ کنید تا حدی که روی آن طلایی شود.سپس با قیچی مرغ را به صورت قطعات کوچک(طولی) خرد کنید.

مرغ خرد شده را در ظرفی ریخته و با مواد لازم برای سس مرغ مخلوط کنید.ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.مرغ را در ظرف پیرکسی ریخته و به مدت نیم ساعت در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا روی مرغ کمی برشته شود.

مواد لازم برای سس شاورما را با هم مخلوط کنید،لای نان را باز کرده وکمی از این سس را درون نان بریزید،کمی هم از مرغ آماده شده وسیب زمینی سرخ شده را به همراه کاهوی خرد شده وخیارشور خلال شده به آن بیفزایید ودر آخر روی همه مواد کمی سس بریزید.

:: آموزش آشپزی شبکه اینترفر

5/ 0.00

افتضاحبدخوبعالیبی نظیر
(0 رای)

مطلب مفیدی بود؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.