طرز تهیه مرغ آلو مشهدی

مرغ آلو مشهدی

در آموزش آشپزی امروز دستور پخت مرغ آلوی مشهدی تهیه شده مواد لازم: مرغ خورد شده:۱عدد پیاز بزرگ:۱عدد رب گوجه فرنگی:۱قاشق غذاخوری هویج:۵ عدد شکر:۱قاشق غذاخوری روغن یا کره:به میزان لازم آب:به میزان لازم آلو ...

در آموزش آشپزی امروز دستور پخت مرغ آلوی مشهدی تهیه شده

مواد لازم:

  • مرغ خورد شده:۱عدد
  • پیاز بزرگ:۱عدد
  • رب گوجه فرنگی:۱قاشق غذاخوری
  • هویج:۵ عدد
  • شکر:۱قاشق غذاخوری
  • روغن یا کره:به میزان لازم
  • آب:به میزان لازم
  • آلو خورشی:۲۰۰گرم
  • زعفران،نمک،هل،زردچوبه:به میزان لازم

طرز تهیه:
پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید وکنار بگذارید.مرغ را سرخ کنید وبا زعفران وپیازداغ مخلوط کنید ورب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید وتفت دهید.

نمک ،زردچوبه،شکر وآلو را هم اضافه کنید،سپس آاب را بیفزایید تا مرغ بپزد و جا بیفتد.هویج رابه صورت حلقه های درشت ویا از وسط خرد کنید  و با کره تفت دهید.

بعد از اینکه مرغ نیم پز شد،هویج را اضافه کنید تا له نشود ودر پایان زعفران و هل را اضافه کنید و شعله گاز را کم نمایید تا مواد جذب هم شده و خورش جا بیفتد.

:: آموزش آشپزی اینترفر

5/ 1.00

افتضاحبدخوبعالیبی نظیر
(1 رای)

مطلب مفیدی بود؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.