طرز تهیه پیراشکی گوشت / آموزش و دستور پخت

طزر تهیه پیراشکی گوشت

طرز تهیه پیراشکی گوشت / آموزش و دستور پخت مواد لازم برای نان پیراشکی : تخم مرغ : ۲ عدد روغن مایع : ۳ قاشق غذاخوری ماست غلیظ : ۱ لیوان شکر : ۲ قاشق ...

طرز تهیه پیراشکی گوشت / آموزش و دستور پخت

مواد لازم برای نان پیراشکی :

  • تخم مرغ : ۲ عدد
  • روغن مایع : ۳ قاشق غذاخوری
  • ماست غلیظ : ۱ لیوان
  • شکر : ۲ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
  • جوش شیرین : ۱ قاشق مرباخوری
  • آرد : ۱ لیوان
  • زعفران دم کرده : ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان :

  • جوش شیرین ، بکینگ پودر و عفران را در ماست بریزید. در ظرف دیگری تخم مرغ ها را بشکنید وخوب هم بزنید و شکر و روغن را به آن بیفزایید. ماست را به تخم مرغ اضافه کنید و به هم بزنید ،سپس آرد را کم کم اضافه کرده و خوب ورز دهید. روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۴ ساعت در دمای آشپزخانه قرار دهید.

مواد لازم درون پیراشکی :

  • گوشت چرخ کرده و بدون چربی : ۵۰۰ گرم
  • جعفری خرد و سرخ شده : ۱ پیمانه
  • پیازداغ : ۴ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی :به مقدار لازم
  • نمک و فلفل وزردچوبه :به مقدار لازم

 

طرز تهیه مواد :

گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل سرخ کنید و یا با یک لیوان آب بپزید .رب گوجه را به آن اضافه کنید و منتظر بمانید تا آبش به طور کامل کشیده شود ،سپس با پیاز داغ و جعفری از قبل سرخ شده مخلوط کنید .

از خمیر گلوله هایی به اندازه یک گردو بردارید و با وردنه به قطر ۱۰ سانتی متر پهنش کنید ،مقداری گوشت در آن بریزید و لبه خمیر را به هم بچسبانید ، اضافه ها ی درو آن را بچینید و با حرارت کم در روغن سرخ کنید .
اگر دوست داشته باشید میتوانید از مقدار گوشت کم کرده و موادی مثل نخود فرنگی و یا سفیده تخم مرغ خرد شده و…را جایگزین کنید.

:: آموزش آشپزی اینترفر

5/ 0.00

افتضاحبدخوبعالیبی نظیر
(0 رای)

مطلب مفیدی بود؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.