مواد لازم برای تهیه ترشی لیته

Pickled Leite

طرز تهیه ترشی لیته ( Pickled Leite ) مخلوط با تمبر هندی و رب انار مواد لازم : گل کلم : ۲۰۰ گرم هویج : ۲۰۰ گرم لوبیا سبز : ۱۰۰ گرم کرفس :۱۵۰ گرم ...

طرز تهیه ترشی لیته ( Pickled Leite ) مخلوط با تمبر هندی و رب انار

مواد لازم :

  • گل کلم : ۲۰۰ گرم
  • هویج : ۲۰۰ گرم
  • لوبیا سبز : ۱۰۰ گرم
  • کرفس :۱۵۰ گرم
  • فلفل دلمه ای سبز : ۱ عدد
  • سیر : ۶ حبه
  • فلفل سبز تند : ۵عدد
  • بادمجان : ۲۰۰ گرم
  • نمک : نصف ثاشق غذاخوری
  • تمبر هندی : ۱ بسته ۳۵۰ گرمی
  • رب انار :۵ قاشق غذاخوری
  • سیاه دانه : ۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه انگور : ۱ لیوان
  • آب : ۲ لیوان
  • پودر تخم گشنیز : نصف قاشق غذاخوری
  • پودر گلپر : نصف قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه :
همه سزیجات را با هم مخلوط کنید. سرکه و آب را روی تمبر هندی بریزید و بعد از خیساندن ، آن را صاف کنید . سپس آن را بجوشانید.
همه مواد را چرخ کرده و به آن بیفزایید و ۱۰ دقیقه بجوشانید .سیاه دانه ، پودر گشنیز ، پودر گلپر ، رب انار و نمک را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید و در جای خنک نگهدارید.
بعد از ۱ هفته ترشی شما آماده است.

:: آموزش آشپزی شبکه اینترفر

5/ 1.00

افتضاحبدخوبعالیبی نظیر
(1 رای)

مطلب مفیدی بود؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.