طرز تهیه نودل چینی/ آموزش و دستور پخت

دستور پخت نودل چینی

امروز با نودل چینی همراه شما هستیم مواد لازم: نودل (پاستا) : ۱۰۰ گرم فلفل دلمه اي رنگي : ۲۵ گرم جوانه ماش : ۲۵ گرم قارچ : ۲۵ گرم هويج : ۲۵ گرم کرفس: ...

امروز با نودل چینی همراه شما هستیم

مواد لازم:

  • نودل (پاستا) : ۱۰۰ گرم
  • فلفل دلمه اي رنگي : ۲۵ گرم
  • جوانه ماش : ۲۵ گرم
  • قارچ : ۲۵ گرم
  • هويج : ۲۵ گرم
  • کرفس: ۲۵ گرم
  • آب : ۰.۵ ليوان
  • سويا سس : ۴ قاشق غذاخوري
  • نمک ژاپني : ۰.۵ قاشق غذاخوري
  • آرد ذرت : ۱ قاشق غذاخوري

طرز تهیه:

 

  • ابتدا کرفسها را خلال ميکنيم ، قارچ را هم ورقه کردهو با هم مخلوط ميکنيم . هويج را هم خلال ميکنيم ، سعی ميکنيم همه سبزيجات را به يک اندازه خلال کنيم .جوانه ماش و فلفل دلمه اي را هم به همان شکل خرد کرده و تمام سبزيجات را داخل ظرف ريخته روی حرارت ميگذاريم و با روغن تفت ميدهيم (ميتوان از روغن کانولا استفاده کرد).
  • سپس سويا سس را اضافه ميکنيم و نمک ژاپنی را هم به مواد اضافه می نماییم (نمک ژاپنی خودش شور نيست ولي باعث ميشود مزه تمام مواد داخل غذا به خوبي مشخص باشد و غذا خوشمزه تر شود).مواد را مخلوط کرده و آب اضافه ميکنيم . نشاسته ذرت يا آرد ذرت را داخل نصف ليوان آب حل ميکنيم و داخل مواد ميريزيم تا مايع سوپ را غليظ کند . بعد ميگذاريم سوپ جا بيفتد.

:: آشپزی اینترفر

5/ 0.00

افتضاحبدخوبعالیبی نظیر
(0 رای)

مطلب مفیدی بود؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.