طرز تهیه همبرگر مخصوص/ آموزش و دستور پخت

دستور پخت همبرگر

آماده کردن یک فست فود فوق العاده خوشمزه و مورد پسند همه ، به خصوص بچه ها مواد لازم: گوشت چرخ کرده با چربی ۲۰ درصد : ۵۰۰ گرم آرد سوخاری به مقدار لازم تخم ...

آماده کردن یک فست فود فوق العاده خوشمزه و مورد پسند همه ، به خصوص بچه ها

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده با چربی ۲۰ درصد : ۵۰۰ گرم
  • آرد سوخاری به مقدار لازم
  • تخم مرغ :  ۱عدد
  • پیاز : ۱عدد
  • سیر : ۲ عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

 طرز تهیه :

  • ابتدا گوشت را خوب پهن کنید سپس تخم مرغ ، سیر و پیاز ( ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید ) و نمک و فلفل را در مرکز گوشت پهن شده بریزید و اطراف گوشت را به طرف مرکز جمع کنید و شروع به ورز دادن گوشت نمائید.
  • گوشت را با دستان خود ورز دهید تا بافت بهتری داشته باشید ، تا جایی ورز دهید که احساس کنید مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شده اند ، بار دیگر گوشت را پهن کنید و آرد سوخاری را روی گوشت پهن شده بریزید ، مقدار آرد سوخاری بسته به نوع آرد متفاوت میباشد.
  • برای بدست آوردن مقدار دقیق آرد سوخاری باید پس از پاشیدن مقداری آرد گوشت را چند دقیقه ورز دهید ، اگر پس از این مدت مشاهده کردید که گوشت بافت نرم و آبدار و در عین حال خوبی دارد پس آرد شما کافی بوده است ، اگر گوشت کمی شل و بد فرم بود میتوانید مقداری دیگر آرد سوخاری به آن اضافه کنید اما مراقب باشید که زیاد آرد نریزید تا گوشت پس از پخت خشک نشود.
  • گوشت آماده شده را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک دایره در آورید ، دایره های آماده همبرگر را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و برای یک ساعت درون یخچال قرار بگذارید.
  • میتوانید همبرگرها را به صورتی که گفته شد درون فریز منجمد نموده و در موقع لزوم از آنها استفاده کنید.
  • :: آشپزی اینترفر
5/ 1.00

افتضاحبدخوبعالیبی نظیر
(1 رای)

مطلب مفیدی بود؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.