طرز تهیه هات داگ/ آموزش و دستور پخت

دستور پخت هات داگ

آماده کردن هات داگ به همراه سس سوئدی ، یک طعم فوق العاده متفاوت مواد لازم برای ۴ نفر: نان ساندویچی کوچک :۴ عدد هات داگ : ۴  عدد پنیر موتزالای ورقه ای  :۴ عدد ...

آماده کردن هات داگ به همراه سس سوئدی ، یک طعم فوق العاده متفاوت

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • نان ساندویچی کوچک :۴ عدد
  • هات داگ : ۴  عدد
  • پنیر موتزالای ورقه ای  :۴ عدد
  • پیاز سرخ کرده  :۲  قاشق سوپخوری
  • سس گوجه فرنگی به میزان لازم
  • سس مایونز به میزان لازم

 

طرز تهیه ساندویچ:

ابتدا با چاقو یک شکاف افقی در هات داگ (سوسیس ) ایجاد کنید و آنها را در تابه ای سرخ کنید .
نان ها را از وسط برش بزنید و سوسیس ها را داخل آنها بگذارید . یک ورقه از پنیر موتزارلا را نصف کنید و آنها را روی سوسیس قرار دهید . کمی پیاز سرخ کرده روی ساندویچ ها بریزید و بعد از سس سوئدی آماده شده روی آن بدهید .
ساندویچ را با سس قرمز و سفید تزیین و سرو نمایید .

 

مواد لازم برای تهیه سس سوئدی :

  • فلفل دلمه ای رنگی ، خرد شده  : از هرکدام نصف ۱ عدد
  • کرفس تازه :۱  ساقه
  • کاهو  :۲ تا ۳ برگ
  • قارچ ورقه شده : ۵۰  گرم
  • خیار شور : ۵۰ گرم
  • سس مایونز :۴/۱ پیمانه
  • نمک ، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
  • سبزی خشک معطر (نعنا ، شوید و جعفری) به میزان لازم

 

طرز تهیه :

خیار شور را ریز خرد کنید و با سس مایونز مخلوط کنید . فلفل دلمه ای های رنگی ( سبز ، قرمز ، زرد و نارنجی ) را هم خرد کرده و به مواد اضافه کنید .
کرفس و کاهوی تازه را نیز ریز خرد نمایید و به مواد بالا اضافه کنید . قارچ ورقه شده خام را هم بیفزایید .
در آخر ، سس را با نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و سبزی خشک معطر مزه دار کنید . این سس ، نوعی سس سرد سوئدی است که می توان آن را به همراه انواع برگرها ، ساندویچ ها و کتلت سرو کرد.

:: آشپزی اینترفر

5/ 5.00

افتضاحبدخوبعالیبی نظیر
(1 رای)

مطلب مفیدی بود؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.