طرز تهیه قارچ سوخاری/ آموزش و دستور پخت

دستور پخت قارچ سوخاری

قارچ یک غذای خوشمزه و جایگزینی مناسب برای گوشت است. قارچ حاوی ویتامین ب ، فسفر و پتاسیم است ؛ اسیدآمینه‎هایی چون لنین و لوسیون دارد. مواد لازم: قارچ : نیم کیلو سیر ریز شده ...

قارچ یک غذای خوشمزه و جایگزینی مناسب برای گوشت است. قارچ حاوی ویتامین ب ، فسفر و پتاسیم است ؛ اسیدآمینه‎هایی چون لنین و لوسیون دارد.

مواد لازم:

  • قارچ : نیم کیلو
  • سیر ریز شده : دو حبه
  • پیاز متوسط ریز شده : یک عدد
  • آرد : یک و نیم فنجان
  • آرد ذرت : یک قاشق سوپ خوری
  • آب : یک و نیم فنجان
  • نمک : نصف قاشق چای خوری
  • فلفل : یک پر
  • پودر کاری : نصف قاشق چای خوری
  • بکین پودر : نصف قاشق چای خوری
  • روغن گیاهی
  • لیمو و جعفری برای تزئین

طرز تهیه :
آرد ، آرد ذرت ، نمک ، فلفل ، بکین پودر و پودر کاری را با هم مخلوط کنید . آب را به این مخلوط افزوده و خوب هم بزنید و سپس به مدت ده دقیقه آن را کنار بگذارید . سپس سیر و پیاز را نیز به مخلوط اضافه کرده و بعد از آن قارچ ها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچ ها کاملا با خمیر پوشانده شوند.

در همان حال ، روغن را داخل ماهیتابه داغ کنید . قارچ ها را درون ماهیتابه بریزید و آن را حدود پنج دقیقه سرخ کنید تا طلایی – قهوه ای شوند . قبل از سرو کردن ، قارچها را روی دستمال قرار دهید تا روغن آن خارج شود سپس آن ها را با لیمو و جعفری خرد شده سرو کنید .

:: آشپزی اینترفر

5/ 0.00

افتضاحبدخوبعالیبی نظیر
(0 رای)

مطلب مفیدی بود؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.