طرز تهیه لازانیا/ آموزش و دستور پخت

دستور پخت لازانیا

مواد لازم: لازانيا :۱ بسته گوشت چرخ کرده و سويا :۲۰۰ گرم پياز: ۱ عدد پنير پيتزا رنده شده : ۲۰۰ گرم فلفل دلمه اي : ۱ عدد متوسط قارچ : ۵ عدد سس سفيد ...

مواد لازم:

  • لازانيا :۱ بسته
  • گوشت چرخ کرده و سويا :۲۰۰ گرم
  • پياز: ۱ عدد
  • پنير پيتزا رنده شده : ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه اي : ۱ عدد متوسط
  • قارچ : ۵ عدد
  • سس سفيد : ۱ ليوان
  • در صورت تمايل سوسيس : ۳ تا ۴ عدد
  • آويشن، نمک، فلفل و ادويه به ميزان لازم

 

طرز تهيه:

لازانيا را در آب جوش و نمك بجوشانيد تا كاملاً پخته شود. لازانيا وقتی آماده است كه زير انگشت با فشار اندكی، نرم باشد. لازانيا نرم شده را در صافی بريزيد تا آب آن کشيده شود سپس مقدار زيادی آب سرد روي آن بريزيد تا لعاب آن كاملاً گرفته شود و هر ورقه را مثل لباس در كناره های ظرف پهن كنيد، سعی کنيد هر ورقه را جدا پهن کنيد و روي هم نيندازيد چون ورقه های آبکش شده به يکديگر می چسبند.

پياز خلال شده را سرخ کنيد. گوشت چرخ کرده، قارچ، فلفل دلمه ای و سوسيس حلقه شده را اضافه کنيد و تفت دهيد تا آب حاصله از مواد خشک شود. در اين مرحله مواد گوشتی آماده است.

ته ظرف پيركس را چرب كنيد، يك لايه لازانيا کف ظرف بچينيد سپس مقداری مواد گوشتی را روی آن بريزيد، مقداری سس سفيد روی مواد گوشتی بماليد سپس روی آن، پنير پيتزا بپاشيد. به همين ترتيب لايه ها را روی همديگر قرار دهيد. لايه آخر را ابتدا با سس سفيد و بعد با پنير پيتزا كاملاً بپوشانيد.

دقت کنيد گوشه خميرها از ظرف بيرون نزند باید به كمك سس سفيد، گوشه خميرها را به داخل ظرف هدايت کنيد و به مواد زيرين بفشاريد.

فر را از قبل گرم کنيد. لازانيا را در فر داغ روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتيگراد حدود نیم ساعت قرار دهيد. در آخر پخت بايد پنير ذوب و كمي طلايی شده باشد.بعد از اين که لازانيا را از فر خارج کرديد صبر کنيد تا کمی خنک شود. سپس آن را به قطعات دلخواه برش بزنيد.

اگر بخواهيد لازانيا نرم شود سس سفيد را در تمام لايه ها و روی مواد گوشتي بريزيد ولی اگر ورقه های لازانيا را سفت تر می پسنديد می توانيد سس سفيد را فقط در لايه آخر قرار دهيد.

طرز تهيه سس سفيد:

۲ قاشق غذاخوری کره و يك قاشق غذاخوری آرد را روی حرارت قرار دهيد. کره بايد به حدی باشد كه آرد در آن باز شود. بعد كمی رب را با آرد تفت دهيد. سپس به ازای هر يك قاشق آرد، يك ليوان شير به مخلوط حاصله اضافه کنيد و مرتبا هم بزنيد تا به سفتی فرنی شود.

:: آشپزی اینترفر

5/ 0.00

افتضاحبدخوبعالیبی نظیر
(0 رای)

مطلب مفیدی بود؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.