طرز تهیه کراکت مرغ و پنیر

کراکت مرغ

مواد لازم برای ۴ نفر: نان تست : یک برش گوشت مرغ بی‌استخوان : ۱۷۰ گرم پنیر رنده شده (گودا یا فتا) : نصف لیوان زرده تخم‌مرغ : یک عدد سیب‌زمینی پخته و رنده شده ...

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • نان تست : یک برش
  • گوشت مرغ بی‌استخوان : ۱۷۰ گرم
  • پنیر رنده شده (گودا یا فتا) : نصف لیوان
  • زرده تخم‌مرغ : یک عدد
  • سیب‌زمینی پخته و رنده شده : ۱۲۰ گرم
  • پیاز درشت رنده شده و بدون آب : یک عدد
  • سیر : یک تا ۲ حبه
  • زردچوبه : یک قاشق چایخوری
  • آرد سوخاری : ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • کنجد : ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل : به میزان لازم
  • روغن مخصوص سرخ کردنی : به میزان لازم

طرز تهیه:

گوشت مرغ را چرخ کنید یا با دستگاه غذاساز خمیر کنید. پیاز را رنده و آب آن را کاملاً بگیرید. یک برش نان تست را بردارید، قسمت‌های قهوه‌ای کناره آن را بگیرید و مغز سفید آن را با دست خرد کنید . می‌توانید از مغز نان باگت نیز استفاده کنید.

پنیر گودا (یا فتا) را به میزان نصف لیوان رنده کنید. یک سیب‌زمینی به وزن حدود ۱۲۰ گرم را بپزید و رنده کنید. در صورتی که از مایکروفر استفاده می‌کنید، سیب‌زمینی با ۱۰۰% قدرت را طی ۶ دقیقه بپزید. به مواد فوق نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و با دست حدود ۵ دقیقه ورز دهید . اگر برای ورز دادن از دستگاه غذاساز استفاده می‌کنید، ۲ دقیقه کافی خواهد بود.در صورتی که مایه کراکت شل بود یک قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کنید.

در یک بشقاب خورشت‌خوری، ۲ قاشق آرد سوخاری و ۲ قاشق کنجد و کمی نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید .در بشقاب دیگری مقداری آب گرم بگذارید .چون مایه کراکت چسبناک است می‌بایست دست‌ها را خیس کنید.

مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی را در ماهیتابه بریزید و آن را گرم کنید. یک قاشق (یا به اندازه یک گردو) از مایه کراکت را بردارید و آن را با دست شکل دهید (بسته به سلیقه به صورت دایره‌ای، مستطیل، انگشتی یا پاپیونی). در مخلوط آرد سوخاری و کنجد بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید .

بهتر است با شعله متوسط آن را سرخ کنید تا رنگ کراکت‌ها طلایی شود . کراکت آماده شده را می توانید با نان، سبزی و سس دلخواه خود سرو کنید.

این غذا را می‌توان از قبل آماده و در موقع نیاز سرخ کنید. برای این کار یک کیسه فریزر را روی یک سینی قرار داده کراکت‌ها را پس از غلتاندن در آرد و کنجد روی آن بچینید و داخل فریزر بگذارید. پس از انجماد آنها را در ظرف مناسبی بچینید و مجدداً در فریزر بگذارید.هنگام مصرف کراکت‌ها را از ظرف خارج و به همان صورت منجمد در روغن بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید. در این صورت حرارت روغن باید به اندازه‌ای کم باشد که روی کراکت ها طلایی و مغز آنها نیز پخته شود.

:: آشپزی اینترفر

5/ 3.88

افتضاحبدخوبعالیبی نظیر
(16 رای)

مطلب مفیدی بود؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.