طرز تهیه میگو سوخاری/ آموزش

طرز تهیه میگو سوخاری

مواد لازم: ميگو پاك كرده : ۵۰۰ گرم  آرد : ۳ قاشق غذا خوري زعفران دم كرده : ۳ قاشق غذا خوري  روغن زيتون : ۲ قاشق غذا خوري  آب ليمو:  ۲  قاشق غذاخوري  آب ...

مواد لازم:

  • ميگو پاك كرده : ۵۰۰ گرم
  •  آرد : ۳ قاشق غذا خوري
  • زعفران دم كرده : ۳ قاشق غذا خوري
  •  روغن زيتون : ۲ قاشق غذا خوري
  •  آب ليمو:  ۲  قاشق غذاخوري
  •  آب نصف ليوان
  •  نمك و فلفل به مقدار كافي
  • روغن كنجد براي سرخ كردن ميگو به مقدار لازم
  • کمی جوش شیرین

طرز تهیه:
ابتدا ميگوها را شسته و خشك مي كنيم. روغن زيتون، آبليمو و نمك و فلفل را در ظرفي مخلوط مي كنيم و ميگوها را به آن اضافه مي كنيم و خوب هم مي زنيم. ظرف را به مدت ۲ ساعت در يخچال مي گذاريم .

آرد را با آب و كمي جوش شيرين و دم كرده زعفران مخلوط مي كنيم و خوب هم مي زنيم تا حالت سس پيدا كند. روغن كنجد را در ظرفي كوچك و گرد كه مسي باشد مي ريزيم و داغ مي كنيم سپس يكي يكي ميگوها را آغشته به سس میکنیم و بعد داخل روغن داغ مي ريزيم .سعي كنيد هر بار ۲ ميگو در ظرف بيندازيد.

توجه داشته باشيد روغن بايد سطح ميگو را بپوشاند تا ميگو خوب سرخ شود و پف كند . در كنار اين غذا مي توان از سبزيجات پخته نیز استفاده كرد.

:: آشپزی اینترفر

5/ 0.00

افتضاحبدخوبعالیبی نظیر
(0 رای)

مطلب مفیدی بود؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.