طرز تهیه مرغ شکم پر/ دستور پخت

مرغ شکم پر

مواد لازم براي ۶الي ۸ نفر :  مرغ: ۱ عدد ( دو کيلويي )  سبزي خرد شده : يک ليوان شامل ( جعفري، گشنيز، نعنا  و ترخون ) مغز گردوي چرخ شده  : يک فنجان ...

مواد لازم براي ۶الي ۸ نفر :

  •  مرغ: ۱ عدد ( دو کيلويي )
  •  سبزي خرد شده : يک ليوان شامل ( جعفري، گشنيز، نعنا  و ترخون )
  • مغز گردوي چرخ شده  : يک فنجان
  •  آلو و قيسي خرد شده  :    نصف فنجان
  •  پياز سرخ شده  :۲ قاشق سوپخوري
  •  زعفران ساييده  :نصف قاشق چايخوري
  •  زرشک  :۲ قاشق سوپخوري
  •  شکر : يک قاشق سوپخوري
  •  آب ليمو يا آب نارنج :۲الي ۳ قاشق سوپخوري
  • نمک و فلفل  :به مقدار لازم

طرز تهيه:
 مرغ  را با آب ليمو  يا آب نارنج ، نمک ، فلفل و زعفران  حل شده ( زعفران ساييده را در آب جوش حل مي کنيم ) مخلوط مي کنيم تا يک ساعت بماند. سبزي را با يک قاشق سوپخوري روغن کمي تفت مي دهيم و بقيه مواد يعني مغز گردوي  چرخ شده ، آلو و قيسي خرد شده ، پياز سرخ شده ، زرشک و شکر را به آن اضافه مي کنيم.
مخلوط را در شکم مرغ  جاي مي دهيم. جلوي شکم آن را قبل از دوخت يک تکه کاغذ فويل قرار مي دهيم. بعد شکم مرغ  را مي دوزيم و در قابلمه اي که گنجايش مرغ  را داشته باشد، با ۳ قاشق سوپخوري روغن داغ شده، با شعله ملايم سرخ مي کنيم. ۳-۲ فنجان آب را در چند بار اضافه مي کنيم، تا مرغ  پخته شود، ولي له نشود. پس از طبخ، بايد نصف فنجان آب داشته باشد.

:: آشپزی اینترفر

 

5/ -0.20

افتضاحبدخوبعالیبی نظیر
(10 رای)

مطلب مفیدی بود؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.