طرز تهیه شربت به لیمو / آموزش

شربت به لیمو

شربت آب‌لیمو جلوی گرمازدگی و عطش را می‌گیرد و مصرف آن در ماه‌های گرم و در مسافرت‌ها، به خصوص مسافرت‌های دریایی، بسیار مناسب است.آب‌لیمو را به تنهایی نباید مصرف کرد زیرا آب‌لیموی رقیق نشده روی ...

شربت آب‌لیمو جلوی گرمازدگی و عطش را می‌گیرد و مصرف آن در ماه‌های گرم و در مسافرت‌ها، به خصوص مسافرت‌های دریایی، بسیار مناسب است.آب‌لیمو را به تنهایی نباید مصرف کرد زیرا آب‌لیموی رقیق نشده روی مینای دندان تأثیر می‌گذارد و باعث تخریب آن می‌شود.شربت به لیمو یکی از روشهای مناسب برای رعایت این مساله است.

مواد لازم :

  •  به:دو کیلو
  • شکر:دو کیلو
  • آبلیمو:نصف استکان
  • آب:۴لیوان

طرز تهیه:
به را شسته و رنده می‌کنیم و تخم‌ها و وسط آن را جدا می‌کنیم و چرخ می‌کنیم و در صافی می‌ریزیم و آب به را می‌گیریم . شکر را با ۴ لیوان مخلوط کرده و می‌گذاریم چند دقیقه قل بزند و بعد شربط را از صافی رد کرده با آب به مخلوط می‌کنیم و می‌گذاریم تا بجوشد و قوام بیاید و بعد آبلیمو را اضافه کرده بعد از ۲ – ۳ بار قل زدن از روی اجاق بر‌میداریم تا خنک شود.

:: آشپزی اینترفر

5/ 0.00

افتضاحبدخوبعالیبی نظیر
(0 رای)

مطلب مفیدی بود؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.