خوراکی هایی که “بوی بد دهان، سیر و پیاز” را از بین می برند

2015-05-14_190752

چگونه بوی بد دهان را برطرف کنیم؟ هنگامی که با خوردن غذاهای حاوی سیر، پیاز یا برخی ادویه ها دهان بوی بدی می گیرد ، باید از خوشبوكننده های دهان استفاده كرد و البته این ...

چگونه بوی بد دهان را برطرف کنیم؟

هنگامی که با خوردن غذاهای حاوی سیر، پیاز یا برخی ادویه ها دهان بوی بدی می گیرد ، باید از خوشبوكننده های دهان استفاده كرد و البته این كار را به كرات انجام داد ، یعنی تقریبا هر نیم تا یك ساعت یك بار تا زمانی كه ماده غذایی مقصر از جریان خون پاك شود كه معمولا این روند حدود ۲۴ ساعت به طول می انجامد.

به گزارش خبر بهداست و درمان اینترفر ؛ در این میان مسواك زدن هم كمك می كند اما نمی توان مسواك را همیشه در دهان نگه داشت، یكی از بهترین راه های مبارزه با بوی بد دهان، خوردن بعضی خوراكی ها پس ازغذاهای بودار است. این فهرستی از موادغذایی است كه می تواند به شما كمك كند تا بر این مشكل خودتان غلبه كنید.

۱) لیمو: خوردن یك قاچ لیمو معجزه می كند. می توانید از لیمو به عنوان چاشنی غذا استفاده كنید یا حتی به لیوان آب خود مقداری آب لیموی تازه بیفزایید، آب نبات های لیمویی نیز همان خاصیت را دارند با این مزیت كه همیشه می توانید با خود همراه داشته باشید.

۲) جعفری یا سایر چاشنی های سبز: وقتی در رستوران پاستای سیر یا همبرگر پر پیاز سفارش می دهید، كنار غذای اصلی چند برگ جعفری می گذارند كه در عین تزیین ظرف غذا، بوی بد دهان ناشی از سیر و پیاز نیز رفع شود. جویدن برگ های تازه جعفری موجب آزادسازی روغن های آن می شود كه حس تازگی به دهان می دهد. ریحان و رزماری (اكلیل كوهی) اثری مشابه دارند.

۳) سیب: علاوه بر سیب می توان به گلابی و هویج هم اشاره كرد. این خوراكی ها دارای فیبر زیادی هستند كه جویدن آنها باعث ترشح بیشتر بزاق دهان شده مانند یك اسكراب دهان را تمیز می كند.

۴) ادویه های قابل جویدن: تخم انیسون (بادیان رومی)، هل، گشنیز یا رازیانه را به راحتی می توانید از عطاری محل خود تهیه كنید. به میزان مساوی از هر یك داخل یك كاسه دردار بریزید و روی میز غذاخوری كنار نمك و فلفل بگذارید. جویدن فقط چند دانه باعث تازه و خوشبو شدن دهان خصوصا پس از صرف غذای حاوی ادویه كاری یا نوشیدن قهوه می شود.

۵) برگ نعناع یا چوب دارچین: هر یك از این دو طعم بوی شبه گوگردی پیاز و سیر را رفع می كند. علاوه بر آن، وجود یك سری روغن های اساسی در دارچین با نوعی میكروب دهانی مبارزه می كند. آدامس های نعناعی یا دارچینی تأثیری مشابه دارند. اگر از طرفداران پروپاقرص آدامس هستید، از انواع حاوی زایلیتول استفاده كنید كه مانع پوسیدگی دهان نیز می شوند. رعایت طولانی مدت بهداشت دهان شما را شش سال جوان تر از سن واقعی تان نشان می دهد.

۶) انواع توت و ماست: گاهی به خاطر میل زیاد به خوردن غذاهای سیردار یا در نظر گرفتن سلامتی و بهداشت تغذیه نمی توان از آنها چشم پوشید اما می توان با رعایت نوعی رژیم غذایی پیشگیرانه، ضمن برخورداری از فواید سلامتی سیر و امثال آن، دهانی خوشبو نیز داشت. خوردن نیم فنجان ماست ساده دو بار در روز، سطح سولفید هیدروژن (همان بوی تخم مرغ گندیده) دهان را كاهش می دهد.

انواع توت و البته خربزه، هندوانه، پرتقال و سایر میوه های سرشار از ویتامین C مانع از فعالیت میكروب مولد بوی بد دهان می شوند. صبح ها پس از بیدار شدن از خواب و شب ها قبل از خوابیدن، پیاله ای پر از میوه با سس ماست نوش جان كنید تا دیگر نگران بوی بد دهان خود نباشید.

:: خبر اینترفر – آریا

5/ 4.00

افتضاحبدخوبعالیبی نظیر
(1 رای)

مطلب مفیدی بود؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.