چه غذاهایی اشتها را از بین برده و کنترل می کنند؟

چه غذاهایی اشتها را از بین برده و کنترل می کنند؟

چرا در زمان رژیم گرفتن خود را شکنجه می کنید ، گرسنه هستید و تمایل به خوردن دارید اما نمی خورید، ما به شما می گوییم بخورید اما غذاهایی مصرف کنید که اشتهایتان را کنترل ...

چرا در زمان رژیم گرفتن خود را شکنجه می کنید ، گرسنه هستید و تمایل به خوردن دارید اما نمی خورید، ما به شما می گوییم بخورید اما غذاهایی مصرف کنید که اشتهایتان را کنترل و یا از بین می برند ؛ خوردن بعضی غذاها باعث میشود مغز گمان کند به اندازه کافی غذا دریافت شده و شما را بی اشتها کند.

سیب

2015-09-21_015914دبرا وین متخصص تغذیه و رژیم های غذایی میگوید حدود نیم ساعت قبل ازوعده ی غذایی اصلی یک سیب میل کنید، فیبر و آب موجود در سیب باعث میشود احساس سیری کنید و اشتها کنترل شود.


لوبیا، نخود، عدس
2015-09-21_015926پالس های غذایی مانند نخود، عدس، لوبیا، نخود فرنگی غذاهای خارق العاده ای هستند که غنی از پروتئین و همچنین سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان ها، ویتامین B و آهن نیز هستند. خوردن مقدار زیادی از این نوع غذاها کمک میکند بتوانید اشتهای خود را کنترل کنید.
بر اساس تحقیق متا آنالیزی که اخیرا انجام شد و نتایجش در مجله چاقی منتشر شد محققان به این نتیجه رسیدند که افراد پس از خوردن وعده های دارای حبوبات برای مدت بیشتری احساس سیری میکنند.


سوپ

2015-09-21_015933در یک تحقیق مشخص شد افرادی که قبل از وعده ی اصلی یک کاسه سوپ کم کالری بر پایه ی آب مرغ میل میکنند ۲۰% کالری دریافتیشان از آن وعده کاهش پیدا میکند.

سوپ از آنجایی که حجم معده را پر میکند تا حدود زیادی میتواند جلوی اشتها را بگیرد و جالب اینجاست که این کار را در عین کم کالری بودن انجام میدهد.


خیارشور
2015-09-21_015942خیارشور و دیگر غذاهای تخمیر شده دارای اسید های چرب با زنجیره ی کوتاه هستند. در تحقیقات اخیر آکادمی علوم نیویورک دریافتند که این نوع غذاها پیوند بین مغز و روده را تقویت میکنند.

غذاهای تخمیر شده به تولید هورمون های عبور از سد خونی مغزی کمک میکند این هورمونها باعث بهبود ارسال سیگنال اشتها میشود. غذاهای تخمیر شده همچنین پروبیوتیک را نیز تقویت میکنند، باکتری که به هضم غذا کمک میکند.

بعضی متخصصان بر این باورند که پروبیوتیک ها اشتها را پایین می آورند و به کاهش وزن کمک میکنند.


پودر فلفل
2015-09-21_015950شاید بیشتر شما بدانید که کپسایسین موجود در فلفل که عامل تندی آن است باعث بالا رفتن سرعت متابولیزم میشود. تحقیقات اخیر در دانشگاه ماستریخت هلند نشان میدهد تند کردن یک وعده ی غذایی روی اشتها تاثیر میگذارد و آن را کنترل میکند.

اضافه کردن یک چهارم قاشق چای خوری فلفل به هر وعده کمک میکند سریعتر احساس سیری و پری کنید.

در یک آزمایش به دو گروه به دو میزان متفاوت غذا داده شد، به گروه اول ۷۵% از میزان وعده ای که باید میخوردند داه شد اما به دلیل تند بودن غذا افراد مورد آزمایش گروه اول اکثرا نتوانستند بشقاب خود را کامل میل کنند، به گروه دوم ۱۰۰% از میزان وعده ای که باید میخوردند داده شد و اکثر آنها همه آن وعده را خوردند.


شکلات تلخ
2015-09-21_020001اگر دلتان هوس غذایی شیرین کرده به سراغ شکلات تلخ بروید. تحقیقات به این نتیجه رسیده است که شکلات تلخ میتواند باعث کاهش فشار خون شود و همچنین از قلب و مغز محافظت میکند.

همچنین احساس سیری بیشتری نسبت به شیر شکلات به فرد میدهد و میل به غذاهای شیرین و حتی شور را نیز کم میکند. بر اساس یک مطالعه در مجله تغذیه و دیابت شرکت کنندگان در وعده هایی که قبل از آن شکلات تلخ خورده بودند ۱۷% کمتر کالری مصرف کردند.


تخم مرغ
2015-09-21_020009شروع روز با تخم مرغ کمک میکند تا در وعده ی ناهار احساس سیری و رضایت کنید. قدرت موجود در پروتئین: تحقیقات دانشگاه میسوری در کلمبیا نشان داد که خوردن یک صبحانه ۳۰۰ کالری که از ۳۰ تا ۳۹ گرم پروتئین تشکیل شده باشد در مدت زمان بین صبحانه و ناهار باعث سیری و احساس پری میشود.

به همین دلیل کسانی که صبحانه ای پروتئینی میل میکنند نسبت به دیگر افراد در کل روز کالری کمتری مصرف میکنند.


آجیل ها
2015-09-21_020018آجیل دیگر غذای پر کننده ای است که کمک میکند کمتر بخورید. محققان اینگلیسی دریافتند زنانی که ۴۲ گرم بادام زمینی یا ۳ قاشق غذا خوری کره بادام زمینی را با غلات سبوس دار و آب پرتقال برای صبحانه میخورند نسبت به کسانی که از این نوع غذاها استفاده نمیکنند تا ۱۲ ساعت بعد از آن وعده احساس سیری خواهند داشت.

آجیل اساسا توسط طبیعت طراحی شده است تا اشتها را کنترل کند زیرا دارای چربی های اشباع نشده سالم است که در کنار پروتئین و فیبر قرار داده شده.


غلات
2015-09-21_020026تحقیقات زیادی تا به حال تاثیر مثبت مصرف غلات بر کنترل اشتها را نشان داده اند. بر اساس یک تحقیق که توسط متخصصان آمریکایی انجام شد به شرکت کنندگان ۲۵۰ کالری غلات به همراه ۱۱۳ کالری شیر داده شد.

این شرکت کنندگان با خوردن وعده ی شامل غلات برای مدت طولانی احساس سیری کردند و کمتر میل به خوردن کالری اضافی از خود نشان دادند.

دلیل این اتفاق چیست؟ غلات سرشار از فیبر و پروتئین هستند و همچنین دارای مقادیر بالایی بتا گلوکان – قندی که خاصیت مفید بودن برای قلب را به غلات میدهد— و هیدراتاسیون است که خواص آن را چند برابر میکند.


آب
2015-09-21_020034کمبود آب بدن ممکن است شما را دچار این اشتباه کند که گرسنه هستید. چرا؟ نشانه های گرسنگی تقریبا با نشانه های کم آب شدن بدن مشابه هستند، کم انرژی بودن، کاهش عملکرد شناختی، و بد شدن خلق و خو.

پس دفعه ی دیگر که فکر میکردید گرسنه هستید و بدنبال یک میان وعده بودید ابتدا یک لیوان آب بنوشید و۱۰ دقیقه صبر کنید. با تامین آب بدن احساس گرسنگی که داشتید از بین میرود و خود را از مصرف صدها کالری اضافی نجات داده اید.


چرا پروتئین
میشود گفت شیر و فراورده های آن یکی از پر کننده ترین پروتئین ها هستند. تحقیقات نشان میدهد افرادی که یک لیوان نوشیدنی پروتئینی مصرف میکنند از افرادی که یک لیوان نوشیدنی حاوی کربوهیدرات مصرف کرده اند ۱۸% کمتر در خطر احساس گرسنگی مجدد قرار دارند. انرژی پروتئین به دلیل اینکه کند وارد خون میشود مدت زمان سیری را افزایش میدهد.

:: خبر اینترفر – دکترکرمانی

5/ 5.00

افتضاحبدخوبعالیبی نظیر
(1 رای)

مطلب مفیدی بود؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.